Kymco Maxer New

(16)
De Kymco Maxer is de meest complete, sportief ogende, luxe en comfortabele 4-wiel scootmobiel van Kymco. De lange wielbasis en luchtbanden met sportieve velgen zorgen voor een comfortabele rit, in combinatie met de onafhankelijke vering bij ieder wiel. Daarnaast zorgt de lange wielbasis voor zeer veel beenruimte waardoor deze scootmobiel ook geschikt is voor lange mensen.
€3.799

Specificaties

Accu's: 2x 80 ah
Actieradius: 55 km
Max. snelheid: 16 km/h
Draaicirkel: 210 cm
Max. helling: 12 graden
Stoelhoogte verstelbaar: 450 tot 510 mm
Gebruikersgewicht: max 200 kg
Afmetingen: L 149 cm x B 61,5 cm
Verlichting: Led
Totaal gewicht incl accu's: 138 kg

Verzekeren

Verzeker Kymco Maxer New tegen diefstal voor €5,92 per maand

Meer informatie


Anwb

Beschrijving

Standaard is deze scootmobiel voorzien van veel opties zoals een “deluxe- captain’ verstelbare stoel met hoofdsteun en gordel, 2 achteruitkijkspiegels, LED verlichting rondom, mand onder het stuur en een uitbreidingsbeugel onder de stoel voor bijvoorbeeld een mand achterop. Lange ritten zijn geen probleem door de grote accu’s. De snelheid is maximaal 15 km/u en u kunt met 1 acculading zo’n 55 kilometer rijden.

Informatie is makkelijk af te lezen van het grote digitale scherm op het ergonomische stuurt waarmee u de scootmobiel bediend. De scootmobiel is tevens voorzien van auto-geactiveerde energiebesparende modus wanneer u geen gebruik maakt van de scootmobiel.