Leren en werken bij Harm Takke Tweewielers

Kom leren en werken bij Harm Takke Tweewielers!
Wij hebben plek voor een BBL leerling niveau 2 of 3

Wil jij samen met onze leerlingen Dries, Rinze en Jimi werken en leren in het leukste Tweewieler Centrum van de Achterhoek?

In je werk als fietstechnicus help jij klanten met de reparatie en onderhoud van fietsen. Van het repareren van een kapotte rem of het updaten van E-bike software.
Ook voorzie je nieuwe fietsen van extra onderdelen zoals een rekje voorop het stuur of een standaard.
Jij weet als fietstechnicus alles over de nieuwste fietsonderdelen en over de modellen, want de fietstechniek gaat snel vooruit!
Je werkt veel samen met je collega’s en hebt dagelijks contact met klanten.

Je wordt dus opgeleid tot fietstechnicus, waarbij je met alle onderdelen te maken krijgt, van het sleutelen aan een kroegenfiets tot ict techniek voor high-end E-bike systemen. Je bent dus vooral te vinden in de werkplaats, maar je helpt ook af en toe mee in de winkel.

Je gaat tijdens deze opleiding 1 dag per week naar school (BBL mbo-niveau 2 of 3) en bent 4 dagen per week bij ons in de werkplaats en winkel te vinden.
Je hebt hiervoor een erkende leer-werkplek nodig om je studie te kunnen starten.
Wij zijn een erkend leerbedrijf en kunnen je op weg helpen om een keuze te maken welke school het meest geschikt is voor je. Voldoe je niet aan de toelatingseisen? Dan kunnen we samen met je kijken of je zijdelings kunt instromen. 

Na je opleiding
Als je je diploma behaald hebt maak je grote kans om een vast contract bij ons te krijgen.
Naast dat je meteen groeit in salaris kun je bij ons cursussen en opleidingen volgen om specialist te worden op bepaalde gebieden en als persoon door te groeien in het vak van fietstechnicus.

Hier kom je te werken:
Harm Takke Tweewielers is al meer dan 25 jaar een begrip in de Achterhoek, maar ook in Duitsland zorgen wij voor tevreden klanten. Wij werken vanuit passie voor het vak en geven altijd een eerlijk en deskundig advies. Met een zeer uitgebreid assortiment in onze grote showroom zorgen wij altijd voor een passende oplossing. Voor een scootmobiel, rolstoel, rollator of aangepaste fiets zorgen onze specialisten in onze zorgwinkel voor persoonlijk advies. In onze moderne werkplaats verzorgen wij reparaties en onderhoud van e-bikes en fietsen. Voor rolstoelen, scootmobiel, rollator en speciale aangepaste fietsen hebben wij naast onze zorgwinkel een werkplaats voor maatwerk. Onze erkende monteurs worden door fabrikanten getraind in de nieuwste ontwikkelingen in ons eigen traingingscenter.

Hier kun je ook op rekenen
• Een hele prettige werksfeer en een superfijne klantenkring
• Een salaris wat past bij het niveau en je ervaring
• Een uitdagende functie binnen een groeiend familiebedrijf met veel potentie
• Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
• Een solide werkgever met een goede staat van dienst
• Een leuk team met enthousiaste collega’s
• Personeelskorting op veel mooie producten

Dagje meelopen?
Lijkt het je leuk om te ervaren hoe leuk een werkdag bij ons eruit ziet?
Dat laten we je graag ervaren! Tijdens je meeloopdag neem je echt een kijkje in de praktijk waardoor je een goed beeld van je werkzaamheden krijgt.
Je kunt je aanmelden door te bellen of te appen.

Geïnteresseerd?
Mail naar Martijn Takke: 
verkoop@harmtakke.nl
Bellen of appen kan ook; 0315 65 16 85.

Meest bekeken