Excel Lite Walk Classic

(16)
De Excel Litewalk Classic rollator is een lichtgewicht aluminium rollator die geschikt is voor zowel binnen als buiten gebruik. De lichtgewicht rollator is inklapbaar tot een handzaam formaat, waardoor u hem gemakkelijk kunt meenemen, en tevens uiterst stabiel. Het unieke van de Excel Litewalk Classic is de frame hoogte verstelling waarbij de hoogte van de zitting en de hoogte van het frame verstelbaar zijn, dit is speciaal ontworpen voor de langere mensen onder ons.
€119

Specificaties

Totale lengte: 68 cm - 76 cm (verstelbaar)
Totale breedte: 65 cm
Totale hoogte: 74 - 98 cm verstelbaar (hoogte duwhandvatten)
Totaal gewicht: 7,4 kg
Gebruikersgewicht: Max. 130 kg
Beschikbare kleuren: Artisan champagne / Grigio titanio / Navagio bianco / Tributo rosso
Zitbreedte: 37 cm
Zitdiepte: 24 cm
Zithoogte: 54 cm - 61 cm (verstelbaar)
Lengte/breedte opgevouwen: cm

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Verzekeren

Verzeker Excel Lite Walk Classic tegen diefstal voor €5,92 per maand

Meer informatie


Anwb

Beschrijving

De nieuwe Excel Litewalk Classic is voorzien van ergonomische duwhandvatten die tevens in een vijftal hoogtes ingesteld kunnen worden, wat ideaal is voor langere mensen. De hoogte kan door middel van een verstellingsknop eenvoudig versteld worden. De rollator is voorzien van een comfortabele, extra gepolsterde vaste zitting, wat zorgt voor meer comfort en een veilig gevoel. De zitting van de Excel Litewalk Classic is opklapbaar en tevens voorzien van een comfortabele, uitwasbare hoes. In de opbergtas, die veilig onder de zitting is geplaatst, neemt u gemakkelijk wat spulletjes mee. Tevens is de opbergtas voorzien van een extra opbergvak. Uiteraard is de Excel Litewalk Classic voorzien van licht bedienbare (parkeer)remmen, beveiligde vergrendeling en remkabelgeleiders. Dit alles maakt de Excel Litewalk Classic een ideale rollator voor dagelijks gebruik.