Elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken. En nog steeds wint de e-bike aan populariteit. Door de trapondersteuning wordt fietsen een stuk makkelijker en stapt u weer uitgerust van uw elektrische fiets. Of u nu door de natuur wilt fietsen of voor uw woon-werk afstand op een e-bike wilt fietsen, Harm Takke Tweewielers in Dinxperlo heeft altijd een passende oplossing.

Vind de elektrische fiets die bij u past.
Trapondersteuning, actieradius, middenmoter, speedpedelecs... we kunnen ons voorstellen dat u al snel niet meer weet welke e-bike geschikt is voor u.
We adviseren u graag met een persoonlijk en deskundig advies. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Filters

Framehoogte: 61
Reset filter

Elektrische fiets kopen met 5 jaar garantie

Koopt u een nieuwe elektrische fiets dan heeft u in veel gevalle n de mogelijkheid te kiezen voor het 5 jaar garantiepakket. Zo heeft u verlengde garantie op onder andere de accu, motor en andere (vaak dure) elektrische onderdelen van uw e-bike. Met het 5 jaar garantiepakket fietst u 5 jaar lang onbezorgd op uw elektrische fiets. Vraag in de winkel bij welke e-bikes het 5 jaar garantiepakket aangeboden wordt en vraag in de fietsenwinkel naar de voorwaarden.

Waar op letten bij het kopen van een elektrische fiets?

Voor u een elektrische fiets koopt, is het goed om na te denken waar u de fiets voor wilt gebruiken. Een paar vragen die u duidelijk moet hebben voor uzelf zijn bijvoorbeeld: ga ik de fiets voor korte (max. 15km per dag) of lange ritten gebruiken? Neem ik de e-bike mee op vakantie naar heuvelachtige gebieden? Wil ik een elektrische fiets met een voor- en achterdrager voor al mijn bagage? Het antwoord op deze vragen bepaalt voor een groot deel welke elektrische fiets bij u past.

Een elektrische fiets is een behoorlijke investering en dat is d e reden dat we staan voor een eerlijk en uitgebreid advies. Aan de linkerkant van deze pagina hebben we diverse filters ingebouwd waar u eenvoudig mee kunt filteren en sorteren om tot de juiste elektrische fiets te komen. Weet u niet welke framemaat u heeft? Bekijk dan alvast onze informatiepagina over framematen.

Welke motor is het beste voor een elektrische fiets?

De motor is het hart van een elektrische fiets. Wij verkopen in onze fietsenwinkel:
Elektrische fietsen met middenmotor (ook wel trapas genoemd);
Elektrische fietsen met voorwielmotor;
Elektrische fietsen met achterwielmotor.

Elk type motor heeft zijn eigen voordelen. Zo is een elektrisch e fiets met voorwielmotor vaak gunstig geprijsd. Een elektrische fiets met middenmotor is zeer stabiel door het lage zwaa rtepunt wat in het midden van de fiets ligt. Een achter - wielmotor is uitermate geschikt voor vakanties in heuvelachtig gebied. Elektrische fietsen met achterwielmotor hebben vaak ook meer dan 7 versnellingen, zodat u kunt genieten van uw recreatieve ritten. Verschillende merken maken de motoren. De meest bekende zijn Bosch, Shimano, Bafang, ION en Yamaha.

Leasen elektrische fiets

Bij Harm Takke Tweewielers kun je ook een fiets leasen. Op deze manier hoef je het gehele aankoopbedrag niet in één keer te betalen. Wil je meer weten over zakelijk leasen? Ook dat lees j e op onze lease-pagina.

Elektrische fiets in de aanbieding

Houd onze website in de gaten voor aanbiedingen van bijvoorbeeld elektrische fietsen van Sparta, Gazelle en Cortina.

Onze merken